top of page
Search

Salam får oppstartsmidler

Regjeringen innvilget 500 000 kroner til Salam for å sikre organisasjonens arbeid.

– Salam står fjellstøtt i kampen for et samfunn der alle har frihet til å være den man er, fritt for diskriminering og marginalisering, sier Grunde Almeland, stortingsrepresentant for Venstre til Blikk i anledning tildelingen av 500 000 kroner til Salam.


– Etter flere møter med Salam er jeg blant annet blitt gjort klar over at mange muslimer lever i frykt og med trusler fordi de elsker en annen enn de er blitt beordret til å elske. Særlig historien til grunnleggeren av Salam, Thee-Yezen al-Obaide, gjør et enormt sterkt inntrykk på meg. Hans historie viser viktigheten av å gå foran med et godt eksempel. Organisasjonens viktige arbeid fortjener å bli løftet frem og jeg er veldig glad for at de nå får etterlengtet støtte, sier Silje Hjemdal, stortingsrepresentant for FrP.


– Det å være skeiv og muslim kan være vanskelig for mange og mange kan oppleve at det er vanskelig å være åpen om den man er. Salam gjør et fantastisk og banebrytende arbeid. Derfor fortjener de støtte til å utvikle organisasjonen sin, sier Kristin Ørmen Johnsen, stortingsrepresentant for Høyre.


– For alle minoriteter vil det være viktig å ha et fellesskap, og vi er glade for at Salam er et slikt fellesskap for skeive muslimer og at deres arbeid nå blir styrket, sier Jorunn Gleditsch Lossius, stortingsrepresentant for KrF.


Saken ble først omtalt i Blikk 13. desember 2019
Recent Posts

See All

Comments


Salam logo_neg.png
bottom of page