top of page
Search

Kronprinsen besøkte Salam Norge

- Jeg synes det var rett og slett et arrangement å bli litt glad av. Jeg synes det er veldig hyggelig å møte folk som kjemper for kjærligheten, sier kronprinsenDenne uken har Salam hatt innflytningsfest kombinert med vår første Eid-feiring som var åpen for publikum. 110 gjester var samlet for å feire sammen med oss, deriblant H.K.H Kronprins Haakon. Kronprins Haakon tok seg tid til å prate med ledelsen for Salam Norge over en liten matbit.


-Det er viktig å komme sammen og snakke om felles utfordringer, og det er nettopp det Salam gjør.


Deres Kongelige Høyhet ble imponert over arbeidet vårt og inspirert av vår kamp for kjærligheten.


Vi ble underholdt av Benjamin Farnam som spilte sitar og leste eget dikt fra boka «Å kysse en ørken, å kysse en myr.» Noshin Rad leste opp diktet på norsk. Hediye Azma danset uttrykksfullt for oss, mens Mehda Zolfiqari fortalte om forbudt sang og dans i Iran. Camara Lundestad Joof leste opp et utdrag fra «Eg snakkar om det heile tida». En bok som skildrer hvordan rasismen hun stadig opplever påvirker hverdagen og livet hennes.


Våre tre organisasjonsledere presenterte organisasjonen med hovedbudskapet: INGEN ER FØDT HARAM!


Etterpå tok Kronprinsen seg tid til en prat med både ledelsen og noen av medlemmene våre.


Vi ønsker å takke alle som deltok på denne historiske markeringen og for all støtte i kampen vår for likeverd. Dere bidrar til å synliggjøre Salam!


Bilder: Don Reyes
Recent Posts

See All

Comments


Salam logo_neg.png
bottom of page