top of page
Search

A very queer Ramadan

Updated: May 8, 2019

Ramadan is here. She’s woman, she’s Muslim, she’s queer and fabulous!

Ramadan er den niende måneden i den muslimske kalanderen. Ramadan er også kjent som fastemåneden. Millioner av muslimer avstår fra å spise og drikke, fra soloppgang til solnedgang, i 30 dager.

Ramadan betyr veldedighet, tilgivelse og ydmykhet. Ramadan skal være en åndelig og kroppslig renselsesprosess. Det er også en tid for glede og samvær med familie og venner. Slik er det ikke for alle, mange skeive, kvinner og transpersoner med muslimsk bakgrunn mangler et slikt fellesskap.

Føler du deg utenfor? Føler du deg ensom? Har du ingen å åpne fasten din med? Eller vil du bare være en del av et større fellesskap? Hos oss er alle velkomne, uansett kjønn, seksuell orientering og bakgrunn.

Salam gjentar suksessen fra i fjor og inviterer alle skeive og transpersoner med muslimsk bakgrunn som savner et felleskap til “a very queer Ramadan”


Under Ramadan organiserer vi 11 samlinger. Vi møtes hver fredag, lørdag og søndag for å være sammen, lage mat og skape vår egen Ramadan feiring. Du trenger ikke å være en som faster for å delta, kom som du er! Salams iftar-feiring holdes hver helg!

PS: Det vil være mulighet for å be i Sala-hallen i Salamhuset.

Ønsker du å delta eller kjenner noen som kunne tenke seg å delta? send oss en e-mail.


Post@salamnorge.noRecent Posts

See All

コメント


Salam logo_neg.png
bottom of page