Ledergruppe

Stiplet linje Circle

Hanan Benammar

Styreleder

hanan@salamnorge.no

+47 989 92 307

Er en algerisk/fransk kunstner basert i Oslo og er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo og the Dutch Art Institute (Nederland). Salam er alltid på jakt etter unge talenter! Har du en kunstnerisk eller kulturelt prosjekt du trenger hjelp til å gjennomføre? Ta kontakt!

B70A7A97-1898-4962-8210-F691A7D9D0B4.jpg

Begard Reza

Generalsekretær

 

Begard@salamnorge.no

+47 406 25 516

Har en bakgrunn som prosjektleder hos Skeiv Verden i seks år. Begard var i mange år den eneste i Norge som jobbet i krysningspunktet mellom lhbt og negativ sosial kontroll/tvangsekteskap med særlig fokus på ungdommer, kvinner og/eller transpersoner, og besitter derfor på en unik kompetanse. Begard har en utdanning i kulturprosjektledelse og lang og bred erfaring fra organisasjonslivet, ikke bare i Norge, men også i USA, Sverige og de kurdiske regionene i Midt-Østen.

F59CB748-2431-44A6-BD95-211C77BFF9DC.jpg

Thee-Yezen Al-Obaide

Assisterende generalsekertær

 

Thee.yezen@salamnorge.no

+47 469 33 039

Har betydelig kompetanse innenfor islamsk teologi. Han har flere års teologistudier bak seg og er selv en troende skeiv muslim. Denne kompetansen muliggjør en god teologisk dialog med muslimske miljø både i Norge og internasjonalt knyttet til spørsmål om kjønn og seksualitet.

Styremedlemmer

43F980DE-7EA6-4C40-88EE-51A680A05A46.jpg

Henza Anwar

Nestleder

Er en norsk-pakistansk lege som spesialiserer seg i barne- og ungdomspsykiatri (BUP) og jobber også som lege på helsestasjon for ungdom i Oslo. Før medisin studerte hun filosofi og religion, og er opptatt av interseksjonalitet og psyken til ungdom.

Stiplet linje Circle

Magne Richardsen

Styremedlem

 

Har lang organisasjonserfaring fra oppstart av en rekke lhbt-organisasjoner (Homofiles Ungdomstelefon, Skeiv Ungdom, Skeiv verden) og jobber som organisasjonsrådgiver. 

Stiplet linje Circle

Samra D'Souza

Styremedlem

 

Er utdannet sivilingeniør i kjemi og jobber som tekniker ved et helseforetak. På fritiden har hun også erfaring med å jobbe med ungdommer der hun hjelper med lekser i matte, fysikk og kjemi.

Stiplet linje Circle

Arthur Xavier Wonder Samma

Styremedlem

 

Er en 21 år gammel mann fra Bergen som bor i Oslo og er student. På fritiden er han engasjert i samtlige samfunnsrelaterte temaer, musikk, film/foto og trans relaterte temaer, ettersom Arthur er trans selv.

Salam logo_neg.png